O nouă călătorie…

… ultima, pentru acest mic proiect, care în ultimii ani mi-a devenit drag. Așa de drag, încât am ajuns să-mi doresc mai mult pentru el. Așa cum ați observat probabil de pe pagina de Facebook, de câteva săptămâni izabelar își desfășoară activitatea într-un loc nou, pe www.izabelart.ro  Este o mutare făcută puțin în grabă, cu toate scăpările aferente unui început de drum. Postările și link-urile încă mai trebuie ajustate, iar pozele lipsesc în unele locuri. Dar, pe termen lung, sper ca această ”mișcare” să se dovedească una de succes.

Pentru noul blog îmi propun multe, de la o frecvență mai crescută a postărilor, la o diversitate tematică mai mare. Sunt teme pe care, din lipsă de timp, le-am ignorat cu desăvârșire. Ciclismul și drumețiile vor ocupa în viitor o pondere mai mare, la fel și postările cu caracter mai personal. Pentru sugestii și critici, mă găsiți ca și până acum pe adresa de e-mail (rotaru.izabela (a) gmail.com ).

Vă mulțumesc pentru cei trei ani în care mi-ați fost alături în calitate de cititori și sper să ne citim cu bine în noua casă. Până atunci, vă spun ”la revedere”.

Izabela R.

Reclame
De Izabela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s